۱۳۹۸ يکشنبه ۴ اسفند
ایجاد ساختار و تخصیص حدود 400 پست رسمی در حوزه طب ایرانی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور
۱۳۹۸ سه شنبه ۵ شهريور
دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همزمان با هفته دولت؛ اهم فعالیت های این حوزه را در دولت دوازدهم اعلام کرد.
توان علمی متخصصان «داروسازی سنتی» به کار گرفته شود
۱۳۹۸ سه شنبه ۵ شهريور
مشاور وزیر و مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در پیامی به مناسبت روز داروساز، بر بهره گیری از توان علمی متخصصان «داروسازی سنتی» و استفاده از تنوع بسیار گیاهان دارویی در کشور، تاکید کرد.
توان علمی متخصصان «داروسازی سنتی» به کار گرفته شود
توصیه های طب سنتی ایرانی برای یک خواب معتدل
۱۳۹۸ دوشنبه ۴ شهريور
متخصص طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مالیدن روغن در ناحیه پیشانی و بینی قبل از خواب با روغن بنفشه بادام جز بهترین دستورات برای رفع بی خوابی خصوصاً در سالمندان است.
توصیه های طب سنتی ایرانی برای یک خواب معتدل
پزشکی، پیشه پیشگیری؛ طبابت، هنر حفظ تندرستي
۱۳۹۸ شنبه ۲ شهريور
مشاور وزیر و مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در پیامی به مناسبت روز پزشک، با اشاره به تعریف دانش پزشکی از دیدگاه حکیمان بزرگ طب ایرانی و تقدم تلاش برای پیشگیری و برنامه‌ریزی برای ارتقای سطح...
پزشکی، پیشه پیشگیری؛ طبابت، هنر حفظ تندرستي
معرفی سامانه‌های دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت
۱۳۹۸ شنبه ۱۲ مرداد
سامانه‌های مبتنی بر سایت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، در بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ، معرفی شدند.
معرفی سامانه‌های دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت
همایش نقش مزاج و روانشناسی در ازدواج
۱۳۹۸ شنبه ۱۲ مرداد
همایش نقش مزاج و روانشناسی در ازدواج ، جمعه 11 مردادماه در تالار بسطامی پارک مادر کرمان برگزار شد.
همایش نقش مزاج و روانشناسی در ازدواج
جلسه هم اندیشی با موضوع "سبک زندگی سالم" در دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
جلسه هم اندیشی با موضوع "سبک زندگی سالم" با حضور دکتر علی کرمی "موسس بنیاد ملی سبک زندگی سالم" سه شنبه یکم مرداد ماه در دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه برگزار شد.
کارگاه دو روزه آشنایی با مفرد اعضاء با حضور حکیم طاهر از پاکستان برگزار شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۳۱ تير
کارگاه آشنایی با مفرد اعضاء با حضور حکیم طاهر از پاکستان، 29 و 30 تیرماه در سالن اجتماعات دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه برگزار شد .
کارگاه دو روزه آشنایی با مفرد اعضاء با حضور حکیم طاهر از پاکستان برگزار شد
کارگاه آشنایی با طب سنتی ایرانی برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير
کارگاه آشنایی با طب سنتی ایرانی همزمان با روز ملی طب سنتی ایرانی(25 تیرماه)، روز گذشته به همت حوزه بانوان و خانواده در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آشنایی با طب سنتی ایرانی برگزار شد
گرامیداشت روز ملی طب سنتی ایرانی در دانشکده طب سنتی ایرانی
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير
به مناسبت 25 تیرماه روز ملی طب سنتی ایرانی، مراسمی با همکاری انجمن علمی طب سنتی ایرانی شعبه کرمان، در دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
گرامیداشت روز ملی طب سنتی ایرانی در دانشکده طب سنتی ایرانی