۱۳۹۸ يکشنبه ۴ اسفند
مراسم تکریم و معارفه رییس دانشکده طب ایرانی شهیدبهشتی برگزار شد
۱۳۹۷ چهارشنبه ۶ تير
مراسم تکریم و معارفه رییس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، با حضور مشاور وزیر و سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، برگزار شد.
مراسم تکریم و معارفه رییس دانشکده طب ایرانی شهیدبهشتی برگزار شد
کارگاه آموزشی، کار گروهی (team working) در دانشکده طب ایرانی برگزار شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۵ تير
کارگاه آموزشی، کار گروهی (team working) امروز سه شنبه پنجم تیرماه با تدریس دکتر سمیه نوری حکمت و با حضور اساتید و دانشجویان دانشکده طب ایرانی دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آموزشی، کار گروهی (team working) در دانشکده طب ایرانی برگزار شد
تمدید مهلت ثبت نام طرح ضیافت اندیشه اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
۱۳۹۷ سه شنبه ۵ تير
مهلت ثبت نام طرح ضیافت اندیشه اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان تمدید شد.
چهارمین جشنواره گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب سنتی برگزار مي‌شود
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۳ خرداد
چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب سنتی، با همکاری دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، برگزار می‌شود.
چهارمین جشنواره گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب سنتی برگزار مي‌شود
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد:
مصرف نمک‌‌های تقلبی بدون ید، خطر بازگشت بیماری «گواتر» را به‌دنبال دارد
۱۳۹۷ شنبه ۱۲ خرداد
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، تبلیغات گسترده استفاده از نمک‌های تقلبی با عنوان «نمک دریا» را تهدیدکننده برنامه کشوری مبارزه با اختلالات تیرویید دانست.
مصرف نمک‌‌های تقلبی بدون ید، خطر بازگشت بیماری «گواتر» را به‌دنبال دارد
با تصویب نهایی در سازمان‌ها و کمیتههای مربوطه
پروژه اقتصاد مقاومتی در حوزه طب ایرانی به زودی ابلاغ می‌شود
۱۳۹۷ سه شنبه ۸ خرداد
پروژه اقتصاد مقاومتی در راستای تحقق طرح ملی ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت، با تصویب نهایی در سازمان‌ها و کمیته‌های تخصصی مربوطه، به زودی از سوی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ابلاغ می‌شود.
پروژه اقتصاد مقاومتی در حوزه طب ایرانی به زودی ابلاغ می‌شود
مشاور وزیر و مدیر کل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت:
مصرف غذاهای غلیظ و سنگین برای افطار توصیه نمی‌شود
۱۳۹۷ سه شنبه ۸ خرداد
مشاور وزیر و مدیر کل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، با حضور در بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، ضمن بازدید از غرفه‌های تحت نظارت وزارت بهداشت در این نمایشگاه، به بیان تدابیر طب ایرانی در ماه م...
مصرف غذاهای غلیظ و سنگین برای افطار توصیه نمی‌شود
انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشکده طب ایرانی دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۵ ارديبهشت
انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشکده طب ایرانی دانشگاه، دوشنبه بیست و چهارم اردیبهشت ماه در این دانشکده برگزار شد.
انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشکده طب ایرانی دانشگاه برگزار شد
کارگاه آموزشی «نرمال سازی از دیدگاه طب ایرانی» برگزار شد
۱۳۹۷ يکشنبه ۹ ارديبهشت
کارگاه آموزشی «نرمال سازی از دیدگاه طب ایرانی» هفتم اردیبهشت ماه در دانشکده طب ایرانی برگزار شد.
کارگاه آموزشی «نرمال سازی از دیدگاه طب ایرانی» برگزار شد
تهران/برقراری همکاری های مشترک در زمینه صادرات و تحقیق و توسعه داروهای طب ایرانی
۱۳۹۷ دوشنبه ۳ ارديبهشت
برقراری همکاری های مشترک در زمینه صادرات و تحقیق و توسعه داروهای طب ایرانی مابین مرکز رشد فناوری طب و داروسازی سنتی و فرآورده های طبیعی و شرکت وایرومد کره جنوبی